Peru Essential Oil
Αγοράστε Peru Essential Oil (Myroxylon balsamum var. pereirae, CAS 8007-00-9, Προέλευση: Περού, Ελ Σαλβαδόρ) απευθείας από την MANE, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο.
- Αναφορά: Peru Balsam Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βαλσαμικό
- Οσφρητικές Νότες: Balsamic, -, -
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από MANE
- Χώρα Προέλευσης: Περού · Ελ Σαλβαδόρ
Διαθέσιμες μορφές (1)
- Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- BRC
- EcoVadis
- FSSC 22000
- GMP
- Halal
- IFRA
- IFS
- ISO 14001
- ISO 22716
- ISO 45001
- ISO 50001
- Rainforest Alliance Certified
- SMETA
Προμηθεύεται από
- MANE — Le Bar, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Myroxylon balsamum var. pereirae
- Αριθμός CAS: 8007-00-9
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Σχετικό με IFRA: No
- Νότα Αρωματοποιίας: Woody
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Peru balsam oil
- Peru balsam essential oil
- Peru Essential Oil
- Peru MD Oil
- Peru balsam oil MD
Προδιαγραφές Προϊόντος
- Σημείο ανάφλεξης (δηλωμένο): 100 °C
Αναγνωριστικά
- CAS: 8007-00-9
- INCI: MYROXYLON PEREIRAE OIL
- EC: 232-352-8
Διατίθεται επίσης από
- AromaSeed — Γαλλία
- Bontoux — Γαλλία
- LMR NATURALS BY IFF — Γαλλία
- OQEMA — Ηνωμένο Βασίλειο
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 5
- Δείτε όλους τους προμηθευτές