Peru Balsam Oil
Αγοράστε Peru Balsam Oil (Myroxylon balsamum var. pereirae, CAS 8007-00-9) απευθείας από την LMR NATURALS BY IFF, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: COSMOS.
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βαλσαμικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Διαθέσιμες μορφές (1)
- Peru Balsam Oil MD Fairwild LMR · Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- COSMOS
- COSMOS Natural
- COSMOS Organic
- EcoVadis
- EU Organic
- Fair For Life
- Fair Trade
- FSSC 22000
- GMP
- HACCP
- IFRA
- ISO 14001
- ISO 45001
- ISO 9001:2015
- Rainforest Alliance Certified
- REACH
- Sedex
- UN Global Compact
- USDA BioPreferred
Προμηθεύεται από
- LMR NATURALS BY IFF — Grasse, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Myroxylon balsamum var. pereirae
- Αριθμός CAS: 8007-00-9
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Σχετικό με IFRA: No
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Peru balsam oil
- Peru balsam essential oil
- Peru Essential Oil
- Peru MD Oil
- Peru balsam oil MD
Αναγνωριστικά
- CAS: 8007-00-9
- INCI: MYROXYLON PEREIRAE OIL
- EC: 232-352-8
Διατίθεται επίσης από
- AromaSeed — Γαλλία
- Bontoux — Γαλλία
- MANE — Γαλλία
- OQEMA — Ηνωμένο Βασίλειο
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 5
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
LMR NATURALS BY IFF — προφίλ προμηθευτή