Patchouli Oil Dark
Αγοράστε Patchouli Oil Dark (Pogostemon cablin, CAS 8014-09-3) απευθείας από την OQEMA, Ηνωμένο Βασίλειο. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: BRC, EcoVadis, Halal.
- Αναφορά: Patchouli Oil, Dark
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Γήινο
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- BRC
- EcoVadis
- Halal
- IFRA
- ISO 14001
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
Προμηθεύεται από
- OQEMA — Carterton, Ηνωμένο Βασίλειο
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Pogostemon cablin
- Αριθμός CAS: 8014-09-3
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Σχετικό με IFRA: No
Τυπικές Προελεύσεις
- Indonesia
- India
- Malaysia
- China
- Sri Lanka
- Philippines
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Patchouli Dark He
- PATCHOULI DARK EO
- PATCHOULY DARK OIL
Αναγνωριστικά
- CAS: 8014-09-3
- INCI: POGOSTEMON CABLIN LEAF OIL
- FEMA: 2838
Διατίθεται επίσης από
- BERNARDI GROUP — Γαλλία
- CADIMA PATHE — Γαλλία
- Indesso — Ινδονησία
- Lluch Essence — Ισπανία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 7
- Δείτε όλους τους προμηθευτές