Patchouli Oil Dark
Αγοράστε Patchouli Oil Dark (Pogostemon cablin, CAS 8014-09-3) απευθείας από την Indesso, Ινδονησία. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: AFFI, CDP.
- Αναφορά: Patchouli Oil, Dark
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Ξυλώδες
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από Indesso
- Μέθοδος Καλλιέργειας: Συμβατική
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- AFFI
- CDP
- Dewan Atsiri Indonesia
- EcoVadis
- EWG Verified
- FDA Registered
- FEMA Member
- FSSC 22000
- GAPMMI
- Halal
- IFEAT Member
- IFRA
- ISO 14001
- ISO 45001
- ISO 9001:2015
- Kosher
- Organic
- Perkosmi
- REACH
- RIFM
- Sedex
- UEBT
Προμηθεύεται από
- Indesso — Jakarta Pusat, Ινδονησία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Pogostemon cablin
- Αριθμός CAS: 8014-09-3
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Σχετικό με IFRA: No
Τυπικές Προελεύσεις
- Indonesia
- India
- Malaysia
- China
- Sri Lanka
- Philippines
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Patchouli Dark He
- PATCHOULI DARK EO
- PATCHOULY DARK OIL
Προδιαγραφές Προϊόντος
- Δηλώσεις συμμόρφωσης: Συμμορφούμενο με IFRA
- Δηλώθηκε από τον προμηθευτή — δεν έχει επαληθευτεί ανεξάρτητα.
Αναγνωριστικά
- CAS: 8014-09-3
- INCI: POGOSTEMON CABLIN LEAF OIL
- FEMA: 2838
Διατίθεται επίσης από
- BERNARDI GROUP — Γαλλία
- CADIMA PATHE — Γαλλία
- Lluch Essence — Ισπανία
- NAT’GREEN — Γαλλία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 7
- Δείτε όλους τους προμηθευτές