Parsley Seed Essential Oil
Parsley Seed Essential Oil (Petroselinum crispum, CAS 8000-68-8) ürününü doğrudan Payan Bertrand (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ.
- Referans: Parsley Seed Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
- %100 doğal
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Baharatlı
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Fine Fragrance, Food & Beverage
Payan Bertrand firmasından
- Menşei Ülke: Fransa
- %100 doğal: ✓ Evet
Sertifikalar & Standartlar
- Ecocert
- IFRA
- ISO 22000
Tedarik Eden
- Payan Bertrand — Grasse, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Petroselinum crispum
- CAS Numarası: 8000-68-8 (Şu adla da bilinir: 84012-33-9)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Europe
- Western Asia
- Mediterranean
- France
- Hungary
- Germany
- India
- USA
- Netherlands
- Egypt
Alternatif İsimler
- Parsley oil
- Oil of parsley
- Oils, parsley
- Petersiliensamen oel
- Petersiliensamen oel [German]
- Oil of parsley seed
- Petroselinum seed oil
- Carum petroselinum seed oil
- Petroselinum crispum seed oil
- Petroselinum sativum seed oil
- Curled parsley seed oil
Ürün Özellikleri
- Uygunluk beyanları: FEMA GRAS
- Tedarikçi tarafından beyan edilmiştir — bağımsız olarak doğrulanmamıştır.
Katalog açıklaması
- Catalogue ref. E7240.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8000-68-8, 84012-33-9
- INCI: CARUM PETROSELINUM SEED OIL
- FEMA: 2835
- EC: 281-677-1
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- A. FAKHRY & CO. — Mısır
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Hindistan
- Bontoux — Fransa
- LMR NATURALS BY IFF — Fransa
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 7
- Tüm tedarikçileri gör