Parsley Seed Oil
Parsley Seed Oil (Petroselinum crispum, CAS 8000-68-8) ürününü doğrudan LMR NATURALS BY IFF (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: COSMOS.
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Baharatlı
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Sertifikalar & Standartlar
- COSMOS
- COSMOS Natural
- COSMOS Organic
- EcoVadis
- EU Organic
- Fair For Life
- Fair Trade
- FSSC 22000
- GMP
- HACCP
- IFRA
- ISO 14001
- ISO 45001
- ISO 9001:2015
- Rainforest Alliance Certified
- REACH
- Sedex
- UN Global Compact
- USDA BioPreferred
Tedarik Eden
- LMR NATURALS BY IFF — Grasse, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Petroselinum crispum
- CAS Numarası: 8000-68-8 (Şu adla da bilinir: 84012-33-9)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Europe
- Western Asia
- Mediterranean
- France
- Hungary
- Germany
- India
- USA
- Netherlands
- Egypt
Alternatif İsimler
- Parsley oil
- Oil of parsley
- Oils, parsley
- Petersiliensamen oel
- Petersiliensamen oel [German]
- Oil of parsley seed
- Petroselinum seed oil
- Carum petroselinum seed oil
- Petroselinum crispum seed oil
- Petroselinum sativum seed oil
- Curled parsley seed oil
Tanımlayıcılar
- CAS: 8000-68-8, 84012-33-9
- INCI: CARUM PETROSELINUM SEED OIL
- FEMA: 2835
- EC: 281-677-1
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- A. FAKHRY & CO. — Mısır
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Hindistan
- Bontoux — Fransa
- MOMEN for Essential Oils & Aromatic Products — Mısır
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 6
- Tüm tedarikçileri gör