Myrrh — Oil
Myrrh — Oil (Commiphora myrrha (Nees) Engl., CAS 8016-37-3) ürününü doğrudan Dal Maydi (Somali) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: EU Organic.
- Referans: Myrrh Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Balzamik
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Cosmetics, Fine Fragrance, Home Care
Dal Maydi firmasından
- Menşei Ülke: Somali
- Yetiştirme Yöntemi: Doğadan Toplanmış
- Ambalaj: Varil
- Ambalaj boyutları: 1 kg · 5 kg
Sertifikalar & Standartlar
- EU Organic
- IFEAT Member
- USDA Organic
Tedarik Eden
- Dal Maydi — Bosaso, Somali
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Commiphora myrrha (Nees) Engl.
- CAS Numarası: 8016-37-3
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Zamk / Eksüda
- IFRA İlgili: No
Tipik Menşei Yerleri
- Somalia
- Ethiopia
- Yemen
- Saudi Arabia
- Eritrea
- Djibouti
- Northeast Kenya
- Egypt
- India
Alternatif İsimler
- Myrrh oil
- Myrrh essential oil
- Commiphora myrrha oil
- Myrrh gum oil
- Heerabol oil
- Myrrh EO
- Myrrh Oil Washed
Katalog açıklaması
- Rich, earthy, and grounding with a deep balsamic character, steam distilled from Somali Commiphora Myrrha oleo-gum resin. — Steam distilled from oleo-gum resin
Tanımlayıcılar
- CAS: 8016-37-3
- INCI: COMMIPHORA MYRRHA OIL
- FEMA: 2766
Şu tedarikçilerde de var
- AromaSeed — Fransa
- Bontoux — Fransa
- CADIMA PATHE — Fransa
- Clive Teubes Group — Güney Afrika
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 14
- Tüm tedarikçileri gör