MYRRH
MYRRH (Commiphora myrrha (Nees) Engl., CAS 8016-37-3) ürününü doğrudan Bontoux (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: EcoVadis, FSSC 22000.
- Referans: Myrrh Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Balzamik
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Sertifikalar & Standartlar
- EcoVadis
- FSSC 22000
- HACCP
- IFEAT Member
- ISO 14001
- ISO 45001
- Sedex
- SMETA
- UN Global Compact
- USDA Organic
Tedarik Eden
- Bontoux — Saint-Auban-Sur-L’ouvèze, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Commiphora myrrha (Nees) Engl.
- CAS Numarası: 8016-37-3
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Zamk / Eksüda
- IFRA İlgili: No
Tipik Menşei Yerleri
- Somalia
- Ethiopia
- Yemen
- Saudi Arabia
- Eritrea
- Djibouti
- Northeast Kenya
- Egypt
- India
Alternatif İsimler
- Myrrh oil
- Myrrh essential oil
- Commiphora myrrha oil
- Myrrh gum oil
- Heerabol oil
- Myrrh EO
- Myrrh Oil Washed
Tanımlayıcılar
- CAS: 8016-37-3
- INCI: COMMIPHORA MYRRHA OIL
- FEMA: 2766
Şu tedarikçilerde de var
- AromaSeed — Fransa
- CADIMA PATHE — Fransa
- Clive Teubes Group — Güney Afrika
- Dal Maydi — Somali
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 14
- Tüm tedarikçileri gör