Myrrh Essential Oil
Myrrh Essential Oil (Commiphora myrrha (Nees) Engl., CAS 8016-37-3, Menşe: Etiyopya, Somali) ürününü doğrudan MANE (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ.
- Referans: Myrrh Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Balzamik
- Koku Notaları: Balsamic, -, -
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
MANE firmasından
- Menşei Ülke: Etiyopya · Somali
Mevcut formlar (2)
- Myrrh Essential Oil Namibia · Namibia · Uçucu Yağ
- Myrrh Essential Oil Namibie · Namibia · Uçucu Yağ
Sertifikalar & Standartlar
- BRC
- EcoVadis
- FSSC 22000
- GMP
- Halal
- IFRA
- IFS
- ISO 14001
- ISO 22716
- ISO 45001
- ISO 50001
- Rainforest Alliance Certified
- SMETA
Tedarik Eden
- MANE — Le Bar, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Commiphora myrrha (Nees) Engl.
- CAS Numarası: 8016-37-3
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Zamk / Eksüda
- IFRA İlgili: No
- Parfümeri Notu: Amber
Tipik Menşei Yerleri
- Somalia
- Ethiopia
- Yemen
- Saudi Arabia
- Eritrea
- Djibouti
- Northeast Kenya
- Egypt
- India
Alternatif İsimler
- Myrrh oil
- Myrrh essential oil
- Commiphora myrrha oil
- Myrrh gum oil
- Heerabol oil
- Myrrh EO
- Myrrh Oil Washed
Tanımlayıcılar
- CAS: 8016-37-3
- INCI: COMMIPHORA MYRRHA OIL
- FEMA: 2766
- EC: 232-543-6, 284-510-0, 309-134-7 / 9000-45-7, 84929-26-0, 100084-96-6
Şu tedarikçilerde de var
- AromaSeed — Fransa
- Bontoux — Fransa
- CADIMA PATHE — Fransa
- Clive Teubes Group — Güney Afrika
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 14
- Tüm tedarikçileri gör