MYRRH EO
MYRRH EO (Commiphora myrrha (Nees) Engl., CAS 8016-37-3, Menşe: Somali) ürününü doğrudan ROBERTET (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ.
- Referans: Myrrh Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Amber
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
ROBERTET firmasından
- Menşei Ülke: Somali
- Yetiştirme Yöntemi: Konvansiyonel
Sertifikalar & Standartlar
- EcoVadis
- FDA Registered
- FSSC 22000
- GMP
- HACCP
- ISO 14001
- ISO 22000
- ISO 45001
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
- Sedex
- TSCA
- UEBT
- UN Global Compact
Tedarik Eden
- ROBERTET — Grasse, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Commiphora myrrha (Nees) Engl.
- CAS Numarası: 8016-37-3
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Zamk / Eksüda
- IFRA İlgili: No
Tipik Menşei Yerleri
- Somalia
- Ethiopia
- Yemen
- Saudi Arabia
- Eritrea
- Djibouti
- Northeast Kenya
- Egypt
- India
Alternatif İsimler
- Myrrh oil
- Myrrh essential oil
- Commiphora myrrha oil
- Myrrh gum oil
- Heerabol oil
- Myrrh EO
- Myrrh Oil Washed
Ürün Özellikleri
- Uygunluk beyanları: IFRA uyumlu
- Tedarikçi tarafından beyan edilmiştir — bağımsız olarak doğrulanmamıştır.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8016-37-3
- INCI: COMMIPHORA MYRRHA OIL
- FEMA: 2766
Şu tedarikçilerde de var
- AromaSeed — Fransa
- Bontoux — Fransa
- CADIMA PATHE — Fransa
- Clive Teubes Group — Güney Afrika
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 14
- Tüm tedarikçileri gör