FRANKINCENSE OIL
FRANKINCENSE OIL (Boswellia carterii, CAS 8016-36-2, Menşe: Somali) ürününü doğrudan AromaSeed (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: HACCP.
- Referans: Olibanum Carterii Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Amber
- Koku Notaları: Ambery, Woody, Resinous
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Üretim Süreci: Solvent Extraction
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Cosmetics, Fine Fragrance, Food & Beverage
AromaSeed firmasından
- Menşei Ülke: Somali
- Tedarikçinin koku tanımı: Ambery, woody, resinous
Sertifikalar & Standartlar
- HACCP
- IFEAT Member
Tedarik Eden
- AromaSeed — Brovès En Seillans, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Boswellia carterii
- CAS Numarası: 8016-36-2
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Kaynak Bölümü: Zamk / Eksüda
- Bitki Kısmı: Zamk / Eksüda
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Somalia
- Ethiopia
- India
- Oman
- United Arab Emirates
Alternatif İsimler
- Frankincense (Carterii) Essential Oil
- Boswellia carterii oil
- African Frankincense
- Somalian Frankincense
- Olibanum Oil Org LMR
Tanımlayıcılar
- CAS: 8016-36-2
- INCI: BOSWELLIA CARTERII OIL
- FEMA: 2816
- EC: 289-620-2
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- Dal Maydi — Somali
- dsm-firmenich — İsviçre
- FLORAL CONCEPT — Fransa
- Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL — Fransa
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 9
- Tüm tedarikçileri gör