Frankincense Carterii — Oil
Frankincense Carterii — Oil (Boswellia carterii, CAS 8016-36-2) ürününü doğrudan Dal Maydi (Somali) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: EU Organic.
- Referans: Olibanum Carterii Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Balzamik
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Cosmetics, Fine Fragrance
Dal Maydi firmasından
- Menşei Ülke: Somali
- Yetiştirme Yöntemi: Doğadan Toplanmış
- Ambalaj: Varil
- Ambalaj boyutları: 1 kg · 5 kg
Sertifikalar & Standartlar
- EU Organic
- IFEAT Member
- USDA Organic
Tedarik Eden
- Dal Maydi — Bosaso, Somali
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Boswellia carterii
- CAS Numarası: 8016-36-2
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Zamk / Eksüda
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Somalia
- Ethiopia
- India
- Oman
- United Arab Emirates
Alternatif İsimler
- Frankincense (Carterii) Essential Oil
- Boswellia carterii oil
- African Frankincense
- Somalian Frankincense
- Olibanum Oil Org LMR
Katalog açıklaması
- A classic frankincense oil with a calm, grounding aroma and luminous clarity, steam distilled from hand-harvested Boswellia Carterii oleo-gum resin. — Steam distilled from hand-harvested oleo-gum resin
Tanımlayıcılar
- CAS: 8016-36-2
- INCI: BOSWELLIA CARTERII OIL
- FEMA: 2816
- EC: 289-620-2
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- AromaSeed — Fransa
- dsm-firmenich — İsviçre
- FLORAL CONCEPT — Fransa
- Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL — Fransa
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 9
- Tüm tedarikçileri gör