Dill Weed Oil 30 %
Αγοράστε Dill Weed Oil 30 % (Anethum graveolens, CAS 8006-75-5) απευθείας από την LMR NATURALS BY IFF, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: COSMOS.
- Αναφορά: Dill Herb Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βοτανικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- COSMOS
- COSMOS Natural
- COSMOS Organic
- EcoVadis
- EU Organic
- Fair For Life
- Fair Trade
- FSSC 22000
- GMP
- HACCP
- IFRA
- ISO 14001
- ISO 45001
- ISO 9001:2015
- Rainforest Alliance Certified
- REACH
- Sedex
- UN Global Compact
- USDA BioPreferred
Προμηθεύεται από
- LMR NATURALS BY IFF — Grasse, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Anethum graveolens
- Αριθμός CAS: 8006-75-5 (Γνωστό και ως: 90028-03-8)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Βότανο
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- United States
- Canada
- Hungary
- India
- Bulgaria
- Ukraine
- France
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Dill Weed
- Dill Weed Oil
- American Dillweed Oil
- Dillweed oil
- Anethum graveolens herb oil
Αναγνωριστικά
- CAS: 8006-75-5, 90028-03-8
- INCI: ANETHUM GRAVEOLENS HERB OIL
- FEMA: 2383
- EC: 289-790-8
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- A. FAKHRY & CO. — Αίγυπτος
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Ινδία
- Bontoux — Γαλλία
- Grene Provence — Γαλλία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 6
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
LMR NATURALS BY IFF — προφίλ προμηθευτή