DILL WEED
Αγοράστε DILL WEED (Anethum graveolens, CAS 8006-75-5) απευθείας από την Bontoux, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: EcoVadis, FSSC 22000, HACCP.
- Αναφορά: Dill Herb Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βοτανικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- EcoVadis
- FSSC 22000
- HACCP
- IFEAT Member
- ISO 14001
- ISO 45001
- Sedex
- SMETA
- UN Global Compact
- USDA Organic
Προμηθεύεται από
- Bontoux — Saint-Auban-Sur-L’ouvèze, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Anethum graveolens
- Αριθμός CAS: 8006-75-5 (Γνωστό και ως: 90028-03-8)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Βότανο
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- United States
- Canada
- Hungary
- India
- Bulgaria
- Ukraine
- France
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Dill Weed
- Dill Weed Oil
- American Dillweed Oil
- Dillweed oil
- Anethum graveolens herb oil
Αναγνωριστικά
- CAS: 8006-75-5, 90028-03-8
- INCI: ANETHUM GRAVEOLENS HERB OIL
- FEMA: 2383
- EC: 289-790-8
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- A. FAKHRY & CO. — Αίγυπτος
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Ινδία
- Grene Provence — Γαλλία
- Indo World Trading Corporation — Ινδία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 6
- Δείτε όλους τους προμηθευτές