Dill Seed Egypt
Dill Seed Egypt (Anethum graveolens, CAS 8006-75-5) ürününü doğrudan A. FAKHRY & CO. (Mısır) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: C-TPAT, Demeter.
- Referans: Dill Seed Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Baharatlı
Sertifikalar & Standartlar
- C-TPAT
- Demeter
- EcoVadis
- EU Organic
- FSSC 22000
- Halal
- ISO 14001
- ISO 22000
- ISO 45001
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
- Sedex
- UEBT
- UN Global Compact
- USDA BioPreferred
- USDA Organic
Tedarik Eden
- A. FAKHRY & CO. — Cairo, Mısır
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Anethum graveolens
- CAS Numarası: 8006-75-5
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- India
- Hungary
- England
- France
- Spain
- Germany
- United States
- Canada
- Southwest Asia
Alternatif İsimler
- Dill Oil
- Dillseed Oil
- Anethum graveolens fruit oil
- European Dill Seed Oil
- Anethum sowa fruit oil
- Dillweed oil
- Anethi oil
- Dillfruechte oil
- Dill oil indian
- Dill fruit oil
- Dill herb oil
- Dill seed oil
- Dill weed oil
- Oil of dill
- Oils, dill
- Dill seed extract
- American dillweed oil
- Dill seed oil european
- Dill seed oil, indian
Tanımlayıcılar
- CAS: 8006-75-5
- INCI: ANETHUM GRAVEOLENS SEED OIL
- FEMA: 2383
- EC: 289-790-8
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- AromaSeed — Fransa
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Hindistan
- Grene Provence — Fransa
- Gupta Aromatics Pvt. Ltd. — Hindistan
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 9
- Tüm tedarikçileri gör