Dill Seed Oil
Dill Seed Oil (Anethum graveolens, CAS 8006-75-5) ürününü doğrudan Gupta Aromatics Pvt. Ltd. (Hindistan) firmasından satın alın. Uçucu Yağ.
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Bitkisel
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Cosmetics, Personal Care
Sertifikalar & Standartlar
- FAMI-QS
- FDA Registered
- FSSAI
- GMP
- HACCP
- Halal
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
Tedarik Eden
- Gupta Aromatics Pvt. Ltd. — Ghaziabad, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Anethum graveolens
- CAS Numarası: 8006-75-5
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Kaynak Bölümü: Tohumlar
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- India
- Hungary
- England
- France
- Spain
- Germany
- United States
- Canada
- Southwest Asia
Alternatif İsimler
- Dill Oil
- Dillseed Oil
- Anethum graveolens fruit oil
- European Dill Seed Oil
- Anethum sowa fruit oil
- Dillweed oil
- Anethi oil
- Dillfruechte oil
- Dill oil indian
- Dill fruit oil
- Dill herb oil
- Dill seed oil
- Dill weed oil
- Oil of dill
- Oils, dill
- Dill seed extract
- American dillweed oil
- Dill seed oil european
- Dill seed oil, indian
Tanımlayıcılar
- CAS: 8006-75-5
- INCI: ANETHUM GRAVEOLENS SEED OIL
- FEMA: 2383
- EC: 289-790-8
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- A. FAKHRY & CO. — Mısır
- AromaSeed — Fransa
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Hindistan
- Grene Provence — Fransa
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 9
- Tüm tedarikçileri gör