Dill Herb Essential Oil
Αγοράστε Dill Herb Essential Oil (Anethum graveolens, CAS 8006-75-5, Προέλευση: Μολδαβία) απευθείας από την Payan Bertrand, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο.
- Αναφορά: Dill Herb Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
- 100% φυσικό
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βοτανικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
- Εφαρμογές: Aromatherapy & Wellness, Fine Fragrance, Food & Beverage
Από Payan Bertrand
- Χώρα Προέλευσης: Μολδαβία
- 100% φυσικό: ✓ Ναι
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- Ecocert
- IFRA
- ISO 22000
Προμηθεύεται από
- Payan Bertrand — Grasse, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Anethum graveolens
- Αριθμός CAS: 8006-75-5 (Γνωστό και ως: 90028-03-8)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Βότανο
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- United States
- Canada
- Hungary
- India
- Bulgaria
- Ukraine
- France
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Dill Weed
- Dill Weed Oil
- American Dillweed Oil
- Dillweed oil
- Anethum graveolens herb oil
Προδιαγραφές Προϊόντος
- Δηλώσεις συμμόρφωσης: FEMA GRAS
- Δηλώθηκε από τον προμηθευτή — δεν έχει επαληθευτεί ανεξάρτητα.
Περιγραφή καταλόγου
- Catalogue ref. E0130.
Αναγνωριστικά
- CAS: 8006-75-5, 90028-03-8
- INCI: ANETHUM GRAVEOLENS HERB OIL
- FEMA: 2383
- EC: 289-790-8
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- A. FAKHRY & CO. — Αίγυπτος
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Ινδία
- Bontoux — Γαλλία
- Grene Provence — Γαλλία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 7
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
Payan Bertrand — προφίλ προμηθευτή