Castor Oil
Castor Oil (Ricinus communis, CAS 8001-79-4) ürününü doğrudan Clive Teubes Group (Güney Afrika) firmasından satın alın. Bitkisel yağ. Sertifikalar: BP, HACCP.
- Kategori: Bitkisel yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Fonksiyonel ve teknik
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Industrial, Personal Care
Sertifikalar & Standartlar
- BP
- HACCP
- Halal
- ISO 22000
- Kosher
Tedarik Eden
- Clive Teubes Group — Johannesburg, Güney Afrika
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Ricinus communis
- CAS Numarası: 8001-79-4
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Kaynak Bölümü: Tohumlar
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Fixed Oil
- IFRA İlgili: No
Tipik Menşei Yerleri
- India
- South America
- Africa
- China
- Southeastern Mediterranean Basin
- East Africa
Alternatif İsimler
- Ricinus oil
- Palma Christi oil
- Castorbean oil
- Aromatic Castor Oil
- Oil, Castor
- Cosmetol
- Phorbyol
- Neoloid
- Ricinol
- Ricini oleum
- Ricirus oil
- Tangantangan oil
- Oleum Ricini
- Gold bond
- Viscotrol C
- Olio di ricino
- Crystal O
- Xenaderm
Katalog açıklaması
- Produced from castor beans, used primarily for the manufacturing of soaps, lubricants, and coatings.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8001-79-4
- INCI: RICINUS COMMUNIS SEED OIL
- FEMA: 2263
- EC: 232-293-8
Şu tedarikçilerde de var
- A. FAKHRY & CO. — Mısır
- Aromatic & Allied Chemicals (P) Limited — Hindistan
- Indo World Trading Corporation — Hindistan
- Lluch Essence — İspanya
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 4
Clive Teubes Group — tedarikçi profili