Castor Egypt
Castor Egypt (Ricinus communis, CAS 8001-79-4) ürününü doğrudan A. FAKHRY & CO. (Mısır) firmasından satın alın. Bitkisel yağ. Sertifikalar: C-TPAT, Demeter.
- Referans: Castor Oil
- Kategori: Bitkisel yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Fonksiyonel ve teknik
Sertifikalar & Standartlar
- C-TPAT
- Demeter
- EcoVadis
- EU Organic
- FSSC 22000
- Halal
- ISO 14001
- ISO 22000
- ISO 45001
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
- Sedex
- UEBT
- UN Global Compact
- USDA BioPreferred
- USDA Organic
Tedarik Eden
- A. FAKHRY & CO. — Cairo, Mısır
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Ricinus communis
- CAS Numarası: 8001-79-4
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Fixed Oil
- IFRA İlgili: No
Tipik Menşei Yerleri
- India
- South America
- Africa
- China
- Southeastern Mediterranean Basin
- East Africa
Alternatif İsimler
- Ricinus oil
- Palma Christi oil
- Castorbean oil
- Aromatic Castor Oil
- Oil, Castor
- Cosmetol
- Phorbyol
- Neoloid
- Ricinol
- Ricini oleum
- Ricirus oil
- Tangantangan oil
- Oleum Ricini
- Gold bond
- Viscotrol C
- Olio di ricino
- Crystal O
- Xenaderm
Tanımlayıcılar
- CAS: 8001-79-4
- INCI: RICINUS COMMUNIS SEED OIL
- FEMA: 2263
- EC: 232-293-8
Şu tedarikçilerde de var
- Aromatic & Allied Chemicals (P) Limited — Hindistan
- Clive Teubes Group — Güney Afrika
- Indo World Trading Corporation — Hindistan
- Lluch Essence — İspanya
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 4
A. FAKHRY & CO. — tedarikçi profili