BALSAMO PERU CRUDO (NO IFRA) A 20
Αγοράστε BALSAMO PERU CRUDO (NO IFRA) A 20 (Myroxylon balsamum var. pereirae, CAS 8007-00-9, Προέλευση: Μεξικό) απευθείας από την Lluch Essence, Ισπανία.
- Αναφορά: Peru Balsam
- Κατηγορία: Ρητινοειδές
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βαλσαμικό
- Μορφή Προϊόντος: Ρητινοειδές
Από Lluch Essence
- Χώρα Προέλευσης: Μεξικό
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- AEO
- EcoVadis
- FAMI-QS
- FSSC 22000
- Halal
- ISO 14001
- ISO 22000
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
- RSPO
- Sedex
Προμηθεύεται από
- Lluch Essence — Prat De Llobregat, Ισπανία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Myroxylon balsamum var. pereirae
- Αριθμός CAS: 8007-00-9
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Διαδικασία εκχύλισης: Balsam
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- El Salvador
- Central America
- Guatemala
- Honduras
- Nicaragua
- Colombia
- Venezuela
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Peruvian Balsam
- Indian Balsam
- Black Balsam
- Honduras Balsam
- Surinam Balsam
- Balsamum Peruvianim
- Peru Incolor Abs MD
- Peru Alcoholic Resinoid
- Peru Absolute
- PERU BALSAM EO
- Balsam of Peru
- Balsam Peru
- Balsams, peru
- Oil balsam peru
- Balsam Peru oil
- Balsam-of-Peru
- Peruvian balsam [NF]
- Hyperabsolute balsam, Peru
- Myroxylon pereirae oleoresin
- Balsam Peru extract (resinoid)
- Balsam Peru (Myroxylon pereirae Klotzsch)
- Balsam, peru (Myroxylon pereirae klotzsch)
- Balsam fir oil (Abies balsamea (L.) MilL.)
- Balsam Oil, Peru
- China oil
- Balsamum Peruvianum
- Myroxylon pereirae resin
Αναγνωριστικά
- CAS: 8007-00-9
- INCI: MYROXYLON PEREIRAE (BALSAM PERU) OIL
- FEMA: 2117
- EC: 232-352-8
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- AromaSeed — Γαλλία
- Bontoux — Γαλλία
- dsm-firmenich — Ελβετία
- Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL — Γαλλία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 8
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
Lluch Essence — προφίλ προμηθευτή