PERU
Αγοράστε PERU (Myroxylon balsamum var. pereirae, CAS 8007-00-9) απευθείας από την Bontoux, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: EcoVadis, FSSC 22000, HACCP.
- Αναφορά: Peru Balsam Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βαλσαμικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- EcoVadis
- FSSC 22000
- HACCP
- IFEAT Member
- ISO 14001
- ISO 45001
- Sedex
- SMETA
- UN Global Compact
- USDA Organic
Προμηθεύεται από
- Bontoux — Saint-Auban-Sur-L’ouvèze, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Myroxylon balsamum var. pereirae
- Αριθμός CAS: 8007-00-9
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Σχετικό με IFRA: No
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Peru balsam oil
- Peru balsam essential oil
- Peru Essential Oil
- Peru MD Oil
- Peru balsam oil MD
Αναγνωριστικά
- CAS: 8007-00-9
- INCI: MYROXYLON PEREIRAE OIL
- EC: 232-352-8
Διατίθεται επίσης από
- AromaSeed — Γαλλία
- LMR NATURALS BY IFF — Γαλλία
- MANE — Γαλλία
- OQEMA — Ηνωμένο Βασίλειο
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 5
- Δείτε όλους τους προμηθευτές