Anise Seed Oil
Anise Seed Oil (Pimpinella anisum L., CAS 8007-70-3) ürününü doğrudan Suyash Ayurveda (Hindistan) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Koku ailesi: Baharatlı.
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Baharatlı
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Fine Fragrance, Food & Beverage, Personal Care
Suyash Ayurveda firmasından
- Menşei Ülke: Hindistan
Tedarik Eden
- Suyash Ayurveda — Surat, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Pimpinella anisum L.
- CAS Numarası: 8007-70-3 (Şu adla da bilinir: 84775-42-8)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Spain
- Turkey
- Egypt
- India
- Eastern Mediterranean
- Southwest Asia
- China
- Poland
- Russia
Alternatif İsimler
- Anise oil
- Aniseed oil
- Anise seed oil
- Anise oil (NF)
- Anise oil [NF]
- Oil of anise
- Oils, anise
- Pimpinella anisum oil
- Oils, pimpinella anisum
- Anis oel
Katalog açıklaması
- Natural essential oil derived from Pimpinella anisum with a distinctive sweet, licorice-like aroma.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8007-70-3, 84775-42-8
- INCI: PIMPINELLA ANISUM SEED OIL
- FEMA: 2094
- EC: 283-872-7
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- A. FAKHRY & CO. — Mısır
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Hindistan
- Anhui Rodafone Perfume Co., Ltd. — Çin
- Aromáticas Soleo — İspanya
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 17
- Tüm tedarikçileri gör