HE Anis Graine Egypte
HE Anis Graine Egypte (Pimpinella anisum L., CAS 8007-70-3) ürününü doğrudan A. FAKHRY & CO. (Mısır) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: C-TPAT.
- Referans: Anise Seed Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Baharatlı
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
A. FAKHRY & CO. firmasından
- Menşei Ülke: Mısır
- Tedarikçinin koku tanımı: Sweet anisic, warm, and pleasant if very slightly metallic,and quite penetrating. Dry-out is slightly softer.
Sertifikalar & Standartlar
- C-TPAT
- Demeter
- EcoVadis
- EU Organic
- FSSC 22000
- Halal
- ISO 14001
- ISO 22000
- ISO 45001
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
- Sedex
- UEBT
- UN Global Compact
- USDA BioPreferred
- USDA Organic
Tedarik Eden
- A. FAKHRY & CO. — Cairo, Mısır
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Pimpinella anisum L.
- CAS Numarası: 8007-70-3 (Şu adla da bilinir: 84775-42-8)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Spain
- Turkey
- Egypt
- India
- Eastern Mediterranean
- Southwest Asia
- China
- Poland
- Russia
Alternatif İsimler
- Anise oil
- Aniseed oil
- Anise oil (NF)
- Anise oil [NF]
- Oil of anise
- Oils, anise
- Pimpinella anisum oil
- Oils, pimpinella anisum
- Anis oel
- Green Anise oil
- Green Anise Essential Oil
- Anise Essential Oil
Ürün Özellikleri
- Parlama noktası (beyan edilen): 93 °C
Tanımlayıcılar
- CAS: 8007-70-3, 84775-42-8
- INCI: PIMPINELLA ANISUM SEED OIL
- FEMA: 2094
- EC: 283-872-7
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Hindistan
- Anhui Rodafone Perfume Co., Ltd. — Çin
- Aromáticas Soleo — İspanya
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Hindistan
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 18
- Tüm tedarikçileri gör