Ambrette Seed Oil
Ambrette Seed Oil ürününü doğrudan Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited (Hindistan) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: BRC, FSSAI.
- Referans: Ambrette Seed Essential Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Misk
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited firmasından
- Menşei Ülke: Hindistan
Sertifikalar & Standartlar
- BRC
- FSSAI
- GMP
- HACCP
- Halal
- ISO 22000
- Kosher
Tedarik Eden
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Cochin, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Abelmoschus moschatus
- CAS Numarası: 8015-62-1 (Şu adla da bilinir: 84455-19-6)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- India
- Ecuador
- Peru
- Guatemala
- Indonesia
- China
- West Indies
- Laos
- Southeast Asia
- Northern Australia
- Africa
Alternatif İsimler
- Ambrette Seed
- Ambrette Seed Oil
- Ambrette oil
- Oils, ambrette
- Musk Seed Oil
- Musk Mallow Oil
- Ambrette seed liquid
- Hibiscus abelmoschus seed oil
Tanımlayıcılar
- CAS: 8015-62-1, 84455-19-6
- INCI: HIBISCUS ABELMOSCHUS SEED OIL
- FEMA: 2051
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- Bontoux — Fransa
- Indo World Trading Corporation — Hindistan
- Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL — Fransa
- Lluch Essence — İspanya
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 6
- Tüm tedarikçileri gör
Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — tedarikçi profili