AMBRETTE SEED
AMBRETTE SEED (Abelmoschus moschatus, CAS 8015-62-1) ürününü doğrudan Bontoux (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: EcoVadis, FSSC 22000.
- Referans: Ambrette Seed Essential Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Misk
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Sertifikalar & Standartlar
- EcoVadis
- FSSC 22000
- HACCP
- IFEAT Member
- ISO 14001
- ISO 45001
- Sedex
- SMETA
- UN Global Compact
- USDA Organic
Tedarik Eden
- Bontoux — Saint-Auban-Sur-L’ouvèze, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Abelmoschus moschatus
- CAS Numarası: 8015-62-1 (Şu adla da bilinir: 84455-19-6)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- India
- Ecuador
- Peru
- Guatemala
- Indonesia
- China
- West Indies
- Laos
- Southeast Asia
- Northern Australia
- Africa
Alternatif İsimler
- Ambrette Seed
- Ambrette Seed Oil
- Ambrette oil
- Oils, ambrette
- Musk Seed Oil
- Musk Mallow Oil
- Ambrette seed liquid
- Hibiscus abelmoschus seed oil
Tanımlayıcılar
- CAS: 8015-62-1, 84455-19-6
- INCI: HIBISCUS ABELMOSCHUS SEED OIL
- FEMA: 2051
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Hindistan
- Indo World Trading Corporation — Hindistan
- Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL — Fransa
- Lluch Essence — İspanya
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 6
- Tüm tedarikçileri gör