Ambrette Seed Essential Oil
Ambrette Seed Essential Oil (Abelmoschus moschatus, CAS 8015-62-1, Menşe: Peru) ürününü doğrudan Payan Bertrand (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ.
- Kategori: Uçucu Yağ
- %100 doğal
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Misk
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Fine Fragrance, Food & Beverage
Payan Bertrand firmasından
- Menşei Ülke: Peru
- %100 doğal: ✓ Evet
Sertifikalar & Standartlar
- Ecocert
- IFRA
- ISO 22000
Tedarik Eden
- Payan Bertrand — Grasse, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Abelmoschus moschatus
- CAS Numarası: 8015-62-1 (Şu adla da bilinir: 84455-19-6)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- India
- Ecuador
- Peru
- Guatemala
- Indonesia
- China
- West Indies
- Laos
- Southeast Asia
- Northern Australia
- Africa
Alternatif İsimler
- Ambrette Seed
- Ambrette Seed Oil
- Ambrette oil
- Oils, ambrette
- Musk Seed Oil
- Musk Mallow Oil
- Ambrette seed liquid
- Hibiscus abelmoschus seed oil
Ürün Özellikleri
- Uygunluk beyanları: FEMA GRAS
- Tedarikçi tarafından beyan edilmiştir — bağımsız olarak doğrulanmamıştır.
Katalog açıklaması
- Catalogue ref. E0105. Ethical Sourcing range.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8015-62-1, 84455-19-6
- INCI: HIBISCUS ABELMOSCHUS SEED OIL
- FEMA: 2051
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Hindistan
- Bontoux — Fransa
- Indo World Trading Corporation — Hindistan
- Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL — Fransa
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 7
- Tüm tedarikçileri gör