Ambrette Seed Essential Oil
Αγοράστε Ambrette Seed Essential Oil (Abelmoschus moschatus, CAS 8015-62-1, Προέλευση: Περού) απευθείας από την Payan Bertrand, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο.
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
- 100% φυσικό
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Μόσχος
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
- Εφαρμογές: Aromatherapy & Wellness, Fine Fragrance, Food & Beverage
Από Payan Bertrand
- Χώρα Προέλευσης: Περού
- 100% φυσικό: ✓ Ναι
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- Ecocert
- IFRA
- ISO 22000
Προμηθεύεται από
- Payan Bertrand — Grasse, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Abelmoschus moschatus
- Αριθμός CAS: 8015-62-1 (Γνωστό και ως: 84455-19-6)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Σπόροι
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- India
- Ecuador
- Peru
- Guatemala
- Indonesia
- China
- West Indies
- Laos
- Southeast Asia
- Northern Australia
- Africa
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Ambrette Seed
- Ambrette Seed Oil
- Ambrette oil
- Oils, ambrette
- Musk Seed Oil
- Musk Mallow Oil
- Ambrette seed liquid
- Hibiscus abelmoschus seed oil
Προδιαγραφές Προϊόντος
- Δηλώσεις συμμόρφωσης: FEMA GRAS
- Δηλώθηκε από τον προμηθευτή — δεν έχει επαληθευτεί ανεξάρτητα.
Περιγραφή καταλόγου
- Catalogue ref. E0105. Ethical Sourcing range.
Αναγνωριστικά
- CAS: 8015-62-1, 84455-19-6
- INCI: HIBISCUS ABELMOSCHUS SEED OIL
- FEMA: 2051
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Ινδία
- Bontoux — Γαλλία
- Indo World Trading Corporation — Ινδία
- Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL — Γαλλία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 7
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
Payan Bertrand — προφίλ προμηθευτή