AMBRETTE SEED
Αγοράστε AMBRETTE SEED (Abelmoschus moschatus, CAS 8015-62-1) απευθείας από την Bontoux, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: EcoVadis, FSSC 22000, HACCP.
- Αναφορά: Ambrette Seed Essential Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Μόσχος
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- EcoVadis
- FSSC 22000
- HACCP
- IFEAT Member
- ISO 14001
- ISO 45001
- Sedex
- SMETA
- UN Global Compact
- USDA Organic
Προμηθεύεται από
- Bontoux — Saint-Auban-Sur-L’ouvèze, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Abelmoschus moschatus
- Αριθμός CAS: 8015-62-1 (Γνωστό και ως: 84455-19-6)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Σπόροι
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- India
- Ecuador
- Peru
- Guatemala
- Indonesia
- China
- West Indies
- Laos
- Southeast Asia
- Northern Australia
- Africa
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Ambrette Seed
- Ambrette Seed Oil
- Ambrette oil
- Oils, ambrette
- Musk Seed Oil
- Musk Mallow Oil
- Ambrette seed liquid
- Hibiscus abelmoschus seed oil
Αναγνωριστικά
- CAS: 8015-62-1, 84455-19-6
- INCI: HIBISCUS ABELMOSCHUS SEED OIL
- FEMA: 2051
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Ινδία
- Indo World Trading Corporation — Ινδία
- Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL — Γαλλία
- Lluch Essence — Ισπανία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 6
- Δείτε όλους τους προμηθευτές