Ambrette fraction
Αγοράστε Ambrette fraction (Abelmoschus moschatus, CAS 8015-62-1, Προέλευση: Ισημερινός) απευθείας από την Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο.
- Αναφορά: Ambrette Seed Essential Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Μόσχος
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL
- Χώρα Προέλευσης: Ισημερινός
Διαθέσιμες μορφές (1)
- Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- EcoVadis
- FSSC 22000
- GMP
- HACCP
- Sedex
- UEBT
- UN Global Compact
- USDA BioPreferred
Προμηθεύεται από
- Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL — Pégomas, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Abelmoschus moschatus
- Αριθμός CAS: 8015-62-1 (Γνωστό και ως: 84455-19-6)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Σπόροι
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- India
- Ecuador
- Peru
- Guatemala
- Indonesia
- China
- West Indies
- Laos
- Southeast Asia
- Northern Australia
- Africa
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Ambrette Seed
- Ambrette Seed Oil
- Ambrette oil
- Oils, ambrette
- Musk Seed Oil
- Musk Mallow Oil
- Ambrette seed liquid
- Hibiscus abelmoschus seed oil
Αναγνωριστικά
- CAS: 8015-62-1, 84455-19-6
- INCI: HIBISCUS ABELMOSCHUS SEED OIL
- FEMA: 2051
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Ινδία
- Bontoux — Γαλλία
- Indo World Trading Corporation — Ινδία
- Lluch Essence — Ισπανία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 6
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL — προφίλ προμηθευτή