ACEITE RICINO 0
Αγοράστε ACEITE RICINO 0 (Ricinus communis, CAS 8001-79-4) απευθείας από την Lluch Essence, Ισπανία. Φυτικό έλαιο. Πιστοποιήσεις: AEO, EcoVadis, FAMI-QS.
- Αναφορά: Castor Oil
- Κατηγορία: Φυτικό έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Λειτουργικό & τεχνικό
Διαθέσιμες μορφές (1)
- Vegetable Oil
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- AEO
- EcoVadis
- FAMI-QS
- FSSC 22000
- Halal
- ISO 14001
- ISO 22000
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
- RSPO
- Sedex
Προμηθεύεται από
- Lluch Essence — Prat De Llobregat, Ισπανία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Ricinus communis
- Αριθμός CAS: 8001-79-4
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Σπόροι
- Διαδικασία εκχύλισης: Fixed Oil
- Σχετικό με IFRA: No
Τυπικές Προελεύσεις
- India
- South America
- Africa
- China
- Southeastern Mediterranean Basin
- East Africa
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Ricinus oil
- Palma Christi oil
- Castorbean oil
- Aromatic Castor Oil
- Oil, Castor
- Cosmetol
- Phorbyol
- Neoloid
- Ricinol
- Ricini oleum
- Ricirus oil
- Tangantangan oil
- Oleum Ricini
- Gold bond
- Viscotrol C
- Olio di ricino
- Crystal O
- Xenaderm
Αναγνωριστικά
- CAS: 8001-79-4
- INCI: RICINUS COMMUNIS SEED OIL
- FEMA: 2263
- EC: 232-293-8
Διατίθεται επίσης από
- A. FAKHRY & CO. — Αίγυπτος
- Aromatic & Allied Chemicals (P) Limited — Ινδία
- Clive Teubes Group — Νότια Αφρική
- Indo World Trading Corporation — Ινδία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 4
Lluch Essence — προφίλ προμηθευτή