Castor Oil
Αγοράστε Castor Oil (Ricinus communis, CAS 8001-79-4) απευθείας από την Clive Teubes Group, Νότια Αφρική. Φυτικό έλαιο. Πιστοποιήσεις: BP, HACCP, Halal.
- Κατηγορία: Φυτικό έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Λειτουργικό & τεχνικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
- Εφαρμογές: Industrial, Personal Care
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- BP
- HACCP
- Halal
- ISO 22000
- Kosher
Προμηθεύεται από
- Clive Teubes Group — Johannesburg, Νότια Αφρική
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Ricinus communis
- Αριθμός CAS: 8001-79-4
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος προέλευσης: Σπόροι
- Μέρος Φυτού: Σπόροι
- Διαδικασία εκχύλισης: Fixed Oil
- Σχετικό με IFRA: No
Τυπικές Προελεύσεις
- India
- South America
- Africa
- China
- Southeastern Mediterranean Basin
- East Africa
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Ricinus oil
- Palma Christi oil
- Castorbean oil
- Aromatic Castor Oil
- Oil, Castor
- Cosmetol
- Phorbyol
- Neoloid
- Ricinol
- Ricini oleum
- Ricirus oil
- Tangantangan oil
- Oleum Ricini
- Gold bond
- Viscotrol C
- Olio di ricino
- Crystal O
- Xenaderm
Περιγραφή καταλόγου
- Produced from castor beans, used primarily for the manufacturing of soaps, lubricants, and coatings.
Αναγνωριστικά
- CAS: 8001-79-4
- INCI: RICINUS COMMUNIS SEED OIL
- FEMA: 2263
- EC: 232-293-8
Διατίθεται επίσης από
- A. FAKHRY & CO. — Αίγυπτος
- Aromatic & Allied Chemicals (P) Limited — Ινδία
- Indo World Trading Corporation — Ινδία
- Lluch Essence — Ισπανία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 4
Clive Teubes Group — προφίλ προμηθευτή