Tangerine soluble
Tangerine soluble (Citrus reticulata x C. sinensis, CAS 93686-22-7) ürününü doğrudan Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ.
- Referans: Tangerine Soluble Extract
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Narenciye
Sertifikalar & Standartlar
- EcoVadis
- FSSC 22000
- GMP
- HACCP
- Organic
- Sedex
- UEBT
- UN Global Compact
- USDA BioPreferred
Tedarik Eden
- Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL — Pégomas, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Citrus reticulata x C. sinensis
- CAS Numarası: 93686-22-7 (Şu adla da bilinir: 8016-85-1)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- IFRA İlgili: Yes
Alternatif İsimler
- Tangor Murcote Peel Extract
- Tangerine Oil
- Tangerine Essential Oil
Tanımlayıcılar
- CAS: 93686-22-7, 8016-85-1
- INCI: CITRUS RETICULATA, X C. SINENSIS PEEL EXTRACT
- EC: 297-672-2
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- LMR NATURALS BY IFF — Fransa
- OQEMA — Birleşik Krallık
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 2