STYRAX ESSENTIAL OIL
STYRAX ESSENTIAL OIL (Liquidambar styraciflua L., CAS 8046-19-3) ürününü doğrudan SANTIS (Fas) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: BRC, Ecocert.
- Referans: Styrax Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Balzamik
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
SANTIS firmasından
- Yetiştirme Yöntemi: Konvansiyonel
Sertifikalar & Standartlar
- BRC
- Ecocert
- EcoVadis
- FDA Registered
- HACCP
- IFEAT Member
- IFRA
- IFS
- Sedex
- SMETA
- UEBT
- USDA BioPreferred
Tedarik Eden
- SANTIS — Casablanca, Fas
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Liquidambar styraciflua L.
- CAS Numarası: 8046-19-3 (Şu adla da bilinir: 94891-28-8)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Zamk / Eksüda
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Turkey
- Honduras
- Guatemala
- Southeast Asia
- Central America
Alternatif İsimler
- Styrax oil
- Storax oil
- Styrax essential oil
- Sweet gum oil
- Liquidambar styraciflua oil
- Styrax Oil, Honduras
- American styrax oil
Ürün Özellikleri
- Uygunluk beyanları: IFRA uyumlu
- Tedarikçi tarafından beyan edilmiştir — bağımsız olarak doğrulanmamıştır.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8046-19-3, 94891-28-8
- INCI: LIQUIDAMBAR STYRACIFLUA OIL
- FEMA: 3037
- EC: 232-458-4
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- dsm-firmenich — İsviçre
- Lluch Essence — İspanya
- LMR NATURALS BY IFF — Fransa
- OQEMA — Birleşik Krallık
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 5
- Tüm tedarikçileri gör