STYRAX ESSENTIAL OIL
Αγοράστε STYRAX ESSENTIAL OIL (Liquidambar styraciflua L., CAS 8046-19-3) απευθείας από την SANTIS, Μαρόκο. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: BRC, Ecocert.
- Αναφορά: Styrax Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βαλσαμικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από SANTIS
- Μέθοδος Καλλιέργειας: Συμβατική
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- BRC
- Ecocert
- EcoVadis
- FDA Registered
- HACCP
- IFEAT Member
- IFRA
- IFS
- Sedex
- SMETA
- UEBT
- USDA BioPreferred
Προμηθεύεται από
- SANTIS — Casablanca, Μαρόκο
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Liquidambar styraciflua L.
- Αριθμός CAS: 8046-19-3 (Γνωστό και ως: 94891-28-8)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Κόμμι / Έκκριμα
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- Turkey
- Honduras
- Guatemala
- Southeast Asia
- Central America
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Styrax oil
- Storax oil
- Styrax essential oil
- Sweet gum oil
- Liquidambar styraciflua oil
- Styrax Oil, Honduras
- American styrax oil
Προδιαγραφές Προϊόντος
- Δηλώσεις συμμόρφωσης: Συμμορφούμενο με IFRA
- Δηλώθηκε από τον προμηθευτή — δεν έχει επαληθευτεί ανεξάρτητα.
Αναγνωριστικά
- CAS: 8046-19-3, 94891-28-8
- INCI: LIQUIDAMBAR STYRACIFLUA OIL
- FEMA: 3037
- EC: 232-458-4
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- dsm-firmenich — Ελβετία
- Lluch Essence — Ισπανία
- LMR NATURALS BY IFF — Γαλλία
- OQEMA — Ηνωμένο Βασίλειο
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 5
- Δείτε όλους τους προμηθευτές