Star Anise Essential Oil
Star Anise Essential Oil (Illicium verum Hook. f., CAS 8026-83-3, Menşe: Çin) ürününü doğrudan Payan Bertrand (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ.
- Kategori: Uçucu Yağ
- %100 doğal
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Baharatlı
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Fine Fragrance, Food & Beverage
Payan Bertrand firmasından
- Menşei Ülke: Çin
- %100 doğal: ✓ Evet
Sertifikalar & Standartlar
- Ecocert
- IFRA
- ISO 22000
Tedarik Eden
- Payan Bertrand — Grasse, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Illicium verum Hook. f.
- CAS Numarası: 8026-83-3 (Şu adla da bilinir: 68952-43-2, 84650-59-9)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- China
- Vietnam
- Southeast Asia
- India
- Japan
Alternatif İsimler
- Star anise oil
- Star anise essential oil
- Badiane oil
- Chinese star anise oil
- Illicium verum oil
- Oils, star anise
Ürün Özellikleri
- Uygunluk beyanları: FEMA GRAS
- Tedarikçi tarafından beyan edilmiştir — bağımsız olarak doğrulanmamıştır.
Katalog açıklaması
- Catalogue ref. E0380.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8026-83-3, 68952-43-2, 84650-59-9
- INCI: ILLICIUM VERUM FRUIT/SEED OIL
- FEMA: 2096
- EC: 283-518-1
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Hindistan
- Advanced Biotech — Almanya
- Anhui Tonyoung Biotechnology Co., Ltd. — Çin
- Asia Specialty Ingredients Joint Stock Company — Vietnam
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 15
- Tüm tedarikçileri gör