Star Anis Essential Oil
Αγοράστε Star Anis Essential Oil (Illicium verum Hook. f., CAS 8026-83-3, Προέλευση: Κίνα, Βιετνάμ) απευθείας από την MANE, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο.
- Αναφορά: Star Anise Essential Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Αρωματικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από MANE
- Χώρα Προέλευσης: Κίνα · Βιετνάμ
- Μέθοδος Καλλιέργειας: Συμβατική
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- BRC
- EcoVadis
- FSSC 22000
- GMP
- Halal
- IFRA
- IFS
- ISO 14001
- ISO 22716
- ISO 45001
- ISO 50001
- Rainforest Alliance Certified
- SMETA
Προμηθεύεται από
- MANE — Le Bar, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Illicium verum Hook. f.
- Αριθμός CAS: 8026-83-3 (Γνωστό και ως: 68952-43-2, 84650-59-9)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- China
- Vietnam
- Southeast Asia
- India
- Japan
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Star anise oil
- Star anise essential oil
- Badiane oil
- Chinese star anise oil
- Illicium verum oil
- Oils, star anise
Αναγνωριστικά
- CAS: 8026-83-3, 68952-43-2, 84650-59-9
- INCI: ILLICIUM VERUM FRUIT/SEED OIL
- FEMA: 2096
- EC: 283-518-1
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Ινδία
- Anhui Tonyoung Biotechnology Co., Ltd. — Κίνα
- Asia Specialty Ingredients Joint Stock Company — Βιετνάμ
- Bontoux — Γαλλία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 13
- Δείτε όλους τους προμηθευτές