Santalum spicatum seed oil
Santalum spicatum seed oil (Santalum spicatum) ürününü doğrudan Dutjahn Sandalwood Oils (Avustralya) firmasından satın alın. Bitkisel yağ. Koku ailesi: Odunsu.
- Referans: Australian Sandalwood Seed Oil
- Kategori: Bitkisel yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Odunsu
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Cosmetics
Dutjahn Sandalwood Oils firmasından
- Menşei Ülke: Avustralya
- Bölge: Western Australia
Sertifikalar & Standartlar
- EcoVadis
- HACCP
- PEFC
- Sedex
- UEBT
Tedarik Eden
- Dutjahn Sandalwood Oils — Osborne Park, Avustralya
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Santalum spicatum
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Kaynak Bölümü: Tohumlar
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- IFRA İlgili: No
Alternatif İsimler
- Sandalwood seed oil
- Santalum spicatum seed oil
Katalog açıklaması
- Carrier oil produced from Western Australian sandalwood (Santalum spicatum) seeds.
Tanımlayıcılar
- INCI: SANTALUM SPICATUM SEED OIL