Santalum spicatum seed oil
Αγοράστε Santalum spicatum seed oil (Santalum spicatum) απευθείας από την Dutjahn Sandalwood Oils, Αυστραλία. Φυτικό έλαιο. Πιστοποιήσεις: EcoVadis, HACCP.
- Αναφορά: Australian Sandalwood Seed Oil
- Κατηγορία: Φυτικό έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Ξυλώδες
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
- Εφαρμογές: Aromatherapy & Wellness, Cosmetics
Από Dutjahn Sandalwood Oils
- Χώρα Προέλευσης: Αυστραλία
- Περιοχή: Western Australia
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- EcoVadis
- HACCP
- PEFC
- Sedex
- UEBT
Προμηθεύεται από
- Dutjahn Sandalwood Oils — Osborne Park, Αυστραλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Santalum spicatum
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος προέλευσης: Σπόροι
- Μέρος Φυτού: Σπόροι
- Σχετικό με IFRA: No
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Sandalwood seed oil
- Santalum spicatum seed oil
Περιγραφή καταλόγου
- Carrier oil produced from Western Australian sandalwood (Santalum spicatum) seeds.
Αναγνωριστικά
- INCI: SANTALUM SPICATUM SEED OIL
Dutjahn Sandalwood Oils — προφίλ προμηθευτή