Safflower Oil Per Kg
Safflower Oil Per Kg (Carthamus tinctorius, CAS 8001-23-8) ürününü doğrudan Suyash Ayurveda (Hindistan) firmasından satın alın. Bitkisel yağ.
- Referans: Safflower Oil
- Kategori: Bitkisel yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Fonksiyonel ve teknik
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Cosmetics, Food & Beverage, Industrial, Personal Care
Suyash Ayurveda firmasından
- Ambalaj boyutları: 1 kg · 5 kg · 10 kg
Tedarik Eden
- Suyash Ayurveda — Surat, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Carthamus tinctorius
- CAS Numarası: 8001-23-8
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Kaynak Bölümü: Tohumlar
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Fixed Oil
- IFRA İlgili: No
Tipik Menşei Yerleri
- India
- Mexico
- United States
- Ethiopia
- Australia
- North Africa
Alternatif İsimler
- Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil
- Carthamus tinctorius oil
- Safflower seed oil
- Thistle oil
- Oil, Safflower
- SAFFLOWER OIL
- Liposyn (TN)
- Safflower oil (USP)
- Safflower Oils
- Oils, safflower
- Liposyn
- Liposyn 10%
- Liposyn 20%
- Safflower oil [USP]
- Hi-oleic safflower oil
- Oils, glyceridic, safflower
Ürün Özellikleri
- Ana bileşenler: linoleic acid, oleic acid, vitamin E
Katalog açıklaması
- Vegetable oil extracted from the seeds of the safflower plant (Carthamus tinctorius), rich in polyunsaturated fatty acids particularly linoleic acid.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8001-23-8
- INCI: HYDROGENATED SAFFLOWER SEED OIL
- EC: 232-276-5
Şu tedarikçilerde de var
- Aromatic & Allied Chemicals (P) Limited — Hindistan
- Rakesh Sandal Industries — Hindistan
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 2
Suyash Ayurveda — tedarikçi profili