PINE SCOTCH EO
PINE SCOTCH EO (Pinus sylvestris L., CAS 8023-99-2) ürününü doğrudan AromaSeed (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: HACCP, IFEAT Member.
- Referans: Pine Scotch, Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Odunsu
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Sertifikalar & Standartlar
- HACCP
- IFEAT Member
Tedarik Eden
- AromaSeed — Brovès En Seillans, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Pinus sylvestris L.
- CAS Numarası: 8023-99-2 (Şu adla da bilinir: 84012-35-1)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Yapraklar
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Europe
- Siberia
- Scandinavia
- Eastern Europe
- Balkans
- Austria
- Bulgaria
- Hungary
- Russia
Alternatif İsimler
- Scots Pine Oil
- Scotch Pine Needle Oil
- Pinus Sylvestris Oil
- Pine Needle Oil, Scotch
- Pine needle oil
- Pine oil concrete
- Pine, scotch, oil
- Pine needle oil [NF]
- Oils, pine, pinus sylvestris
- Pine oil, scotch (Pinus sylvestris L.)
- Pini aetheroleum
- OIL OF PINE NEEDLES
- Pine needle oil, scotch type
- OILS, PINUS SYLVESTRIS
- PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL
- OIL OF PINE NEEDLES [MI]
- PINUS SYLVESTRIS NEEDLE OIL
Tanımlayıcılar
- CAS: 8023-99-2, 84012-35-1
- INCI: PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL
- FEMA: 2906
- EC: 281-679-2
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Hindistan
- Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL — Fransa
- Lluch Essence — İspanya
- LMR NATURALS BY IFF — Fransa
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 5
- Tüm tedarikçileri gör