Pine Needle Siberia Oil
Pine Needle Siberia Oil (Pinus mugo, CAS 8000-26-8) ürününü doğrudan Lluch Essence (İspanya) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: AEO, EcoVadis.
- Referans: Pine Needle, Dwarf, Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Odunsu
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Lluch Essence firmasından
- Bölge: Europe
Sertifikalar & Standartlar
- AEO
- EcoVadis
- FAMI-QS
- FSSC 22000
- Halal
- ISO 14001
- ISO 22000
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
- RSPO
- Sedex
Tedarik Eden
- Lluch Essence — Prat De Llobregat, İspanya
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Pinus mugo
- CAS Numarası: 8000-26-8
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Yapraklar
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Central Europe
- Alps
- Tyrol
- Austria
- Northern Italy
- Switzerland
- Balkans
- Spain
- Macedonia
- Canada
- Ukraine
Alternatif İsimler
- Dwarf pine needle oil
- Mugo Pine Oil
- Mountain Pine Oil
- Oil of Dwarf Pine Needles
- Pinus mugo leaf oil
- Kiefernadel oel
- Pine needle oil
- Pumilo pine oil
- Knee pine oil
- Latschenkiefer oel
- Pinus montana oil
- Pinus pumilio oil
- Oils, pine needle
- Oil of mountain pine
- Pine needle oil, dwarf
- Kiefernadel oel [German]
- Latschenkiefer oel [German]
- Pine needle oil (pinus mugo)
Tanımlayıcılar
- CAS: 8000-26-8
- INCI: PINUS MUGO LEAF OIL
- FEMA: 2904
- EC: 290-163-6
- IFRA İlgili