PERU BALSAM
PERU BALSAM (Myroxylon balsamum var. pereirae, CAS 8007-00-9) ürününü doğrudan VENTÓS (İspanya) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: CDP, EcoVadis.
- Referans: Peru Balsam
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Balzamik
- Ürün Formu: Reçine / Sakız
Mevcut formlar (1)
- PERU BALSAM MD · Uçucu Yağ
Sertifikalar & Standartlar
- CDP
- EcoVadis
- FDA Registered
- FSSC 22000
- IFRA
- REACH
- Sedex
- TSCA
Tedarik Eden
- VENTÓS — Sant Just Desvern, İspanya
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Myroxylon balsamum var. pereirae
- CAS Numarası: 8007-00-9
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Zamk / Eksüda
- Ekstraksiyon süreci: Balsam
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- El Salvador
- Central America
- Guatemala
- Honduras
- Nicaragua
- Colombia
- Venezuela
Alternatif İsimler
- Peruvian Balsam
- Balsam of Peru
- Balsam Peru
- Indian Balsam
- Black Balsam
- Honduras Balsam
- Surinam Balsam
- Balsamum peruvianum
- Myroxylon pereirae resin
- Peru balsam, crude
Tanımlayıcılar
- CAS: 8007-00-9
- INCI: MYROXYLON PEREIRAE RESIN
- FEMA: 2117
- EC: 232-352-8
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- Clive Teubes Group — Güney Afrika
- Lluch Essence — İspanya
- Suyash Ayurveda — Hindistan
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 3