PERU BALSAM
Αγοράστε PERU BALSAM (Myroxylon balsamum var. pereirae, CAS 8007-00-9) απευθείας από την VENTÓS, Ισπανία. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: CDP, EcoVadis.
- Αναφορά: Peru Balsam
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βαλσαμικό
- Μορφή Προϊόντος: Ρητίνη / Κόμμι
Διαθέσιμες μορφές (1)
- PERU BALSAM MD · Essential Oil
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- CDP
- EcoVadis
- FDA Registered
- FSSC 22000
- IFRA
- REACH
- Sedex
- TSCA
Προμηθεύεται από
- VENTÓS — Sant Just Desvern, Ισπανία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Myroxylon balsamum var. pereirae
- Αριθμός CAS: 8007-00-9
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Κόμμι / Έκκριμα
- Διαδικασία εκχύλισης: Balsam
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- El Salvador
- Central America
- Guatemala
- Honduras
- Nicaragua
- Colombia
- Venezuela
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Peruvian Balsam
- Balsam of Peru
- Balsam Peru
- Indian Balsam
- Black Balsam
- Honduras Balsam
- Surinam Balsam
- Balsamum peruvianum
- Myroxylon pereirae resin
- Peru balsam, crude
Αναγνωριστικά
- CAS: 8007-00-9
- INCI: MYROXYLON PEREIRAE RESIN
- FEMA: 2117
- EC: 232-352-8
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- Clive Teubes Group — Νότια Αφρική
- Lluch Essence — Ισπανία
- Suyash Ayurveda — Ινδία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 3