Perilla Oil
Perilla Oil (Perilla frutescens, CAS 68132-21-8) ürününü doğrudan Anhui Rodafone Perfume Co., Ltd. (Çin) firmasından satın alın. Bitkisel yağ.
- Referans: Perilla Seed Oil
- Kategori: Bitkisel yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Bitkisel
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Tedarik Eden
- Anhui Rodafone Perfume Co., Ltd. — Hefei, Çin
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Perilla frutescens
- CAS Numarası: 68132-21-8 (Şu adla da bilinir: 90082-61-4)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Southeast Asia
- India
- Korea
- China
- Japan
- Vietnam
Alternatif İsimler
- Perilla seed oil
- Korean Perilla Oil
- Deulgireum
- Egoma oil
- Shiso oil
- Perilla oil
- Oils, perilla
- Perilla frutescens oil
- Perilla oil [Oil, misc.]
- CCRIS 7126
- ZI SU OIL
- PURPLE MINT SEED OIL
- BEEFSTEAK MINT SEED OIL
- OCIMUM FRUTESCENS SEED OIL
- PERILLA OCYMOIDES SEED OIL
- PERILLA FRUTESCENS SEED OIL
- PERILLA SPP. OIL [WHO-DD]
Tanımlayıcılar
- CAS: 68132-21-8, 90082-61-4
- INCI: PERILLA FRUTESCENS SEED OIL
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- Suyash Ayurveda — Hindistan
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 1