Patchouli Oil
Patchouli Oil (Pogostemon cablin, CAS 8014-09-3) ürününü doğrudan Indo World Trading Corporation (Hindistan) firmasından satın alın. Uçucu Yağ.
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Odunsu
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Fine Fragrance, Personal Care
Sertifikalar & Standartlar
- FDA Registered
- Halal
- ISO 9001:2015
- Kosher
- USDA Organic
Tedarik Eden
- Indo World Trading Corporation — New Delhi, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Pogostemon cablin
- CAS Numarası: 8014-09-3 (Şu adla da bilinir: 91770-50-2)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: No
Tipik Menşei Yerleri
- Indonesia
- India
- China
- Malaysia
- Southeast Asia
- Brazil
- Hawaii
- West Africa
Alternatif İsimler
- Patchouly oil
- Pogostemon cablin oil
- Oils, patchouli
- Pogostemon oil
- Oil of patchouli
- Patchouli oil distilled
- Pogostemon patchouli oil
- Patchouli oil (Pogostemon cablin)
- GUANG HUO XIANG OIL
- PATCHOULI VOLATILE OIL
- PATCHOULY OIL [FHFI]
- OIL OF PATCHOULI [MI]
- POGOSTEMON PATCHOULY OIL
- Patchouli Leaf Oil
- Pogostemon Patchouli
- Nilam
- Huo xiang
- Putcha-Pat
- Puchaput
- P. patchouli
- P. patchouly
- PATCHOULI INDONESIA EO CERT
Tanımlayıcılar
- CAS: 8014-09-3, 91770-50-2
- INCI: POGOSTEMON CABLIN LEAF OIL
- FEMA: 2838
Şu tedarikçilerde de var
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Hindistan
- BERNARDI GROUP — Fransa
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Hindistan
- BMV Fragrances Private Limited — Hindistan
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 19
- Tüm tedarikçileri gör