PARSLEY HERB OIL
PARSLEY HERB OIL (Petroselinum crispum, CAS 8000-68-8) ürününü doğrudan Clive Teubes Group (Güney Afrika) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: BP.
- Referans: Parsley Herb Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Bitkisel
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Sertifikalar & Standartlar
- BP
- HACCP
- Halal
- ISO 22000
- Kosher
Tedarik Eden
- Clive Teubes Group — Johannesburg, Güney Afrika
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Petroselinum crispum
- CAS Numarası: 8000-68-8
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Yapraklar
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Mediterranean
- France
- Hungary
- Germany
- India
- Egypt
Alternatif İsimler
- Parsley oil
- Parsley seed oil
- Oil of parsley
- Petroselinum crispum seed oil
- Carum petroselinum seed oil
- Curled parsley seed oil
- Parsley apiole
- Oils, parsley
- Parsley herb oil
- Parsley leaf oil
- Petersiliensamen oel
- Oil of parsley seed
- Parsley seed extract
- Petroselinum seed oil
- Petroselinum sativum seed oil
- Petersiliensamen oel [German]
- Parsley leaf oil (Petroselinum crispum)
Tanımlayıcılar
- CAS: 8000-68-8
- INCI: CARUM PETROSELINUM SEED OIL
- FEMA: 2836
- EC: 281-677-1
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- A. FAKHRY & CO. — Mısır
- AromaSeed — Fransa
- Lluch Essence — İspanya
- MOMEN for Essential Oils & Aromatic Products — Mısır
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 4