Noix de coco
Noix de coco (Cocos nucifera, CAS 8001-31-8, Menşe: Sri Lanka) ürününü doğrudan Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL (Fransa) firmasından satın alın. Bitkisel yağ.
- Referans: Coconut Oil, Fixed
- Kategori: Bitkisel yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Gurme
Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL firmasından
- Menşei Ülke: Sri Lanka
Sertifikalar & Standartlar
- EcoVadis
- FSSC 22000
- GMP
- HACCP
- Sedex
- UEBT
- UN Global Compact
- USDA BioPreferred
Tedarik Eden
- Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL — Pégomas, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Cocos nucifera
- CAS Numarası: 8001-31-8
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Meyve
- Ekstraksiyon süreci: Fixed Oil
- IFRA İlgili: No
Tipik Menşei Yerleri
- Philippines
- Indonesia
- India
- Sri Lanka
- Brazil
- Southeast Asia
- Indo-Pacific
Alternatif İsimler
- Cocos nucifera oil
- Coconut (Cocos nucifera) oil
- Copra oil
- Coconut fat
- Coconut oil (JP18/NF)
- Koline
- Copra
- Coconut extract
- Coconut butter
- Cocoanut oil
- Residol-Plus
- Oils, coconut
- Coconut palm oil
- Free coconut oil
- Oils, copra
- Coconut oil [NF]
- Koline 76
- Coconut kernel extract
Tanımlayıcılar
- CAS: 8001-31-8
- INCI: COCOS NUCIFERA WATER
- EC: 232-282-8