Noix de coco
Αγοράστε Noix de coco (Cocos nucifera, CAS 8001-31-8, Προέλευση: Σρι Λάνκα) απευθείας από την Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL, Γαλλία. Φυτικό έλαιο.
- Αναφορά: Coconut Oil, Fixed
- Κατηγορία: Φυτικό έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Γκουρμάν
Από Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL
- Χώρα Προέλευσης: Σρι Λάνκα
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- EcoVadis
- FSSC 22000
- GMP
- HACCP
- Sedex
- UEBT
- UN Global Compact
- USDA BioPreferred
Προμηθεύεται από
- Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL — Pégomas, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Cocos nucifera
- Αριθμός CAS: 8001-31-8
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Καρπός
- Διαδικασία εκχύλισης: Fixed Oil
- Σχετικό με IFRA: No
Τυπικές Προελεύσεις
- Philippines
- Indonesia
- India
- Sri Lanka
- Brazil
- Southeast Asia
- Indo-Pacific
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Cocos nucifera oil
- Coconut (Cocos nucifera) oil
- Copra oil
- Coconut fat
- Coconut oil (JP18/NF)
- Koline
- Copra
- Coconut extract
- Coconut butter
- Cocoanut oil
- Residol-Plus
- Oils, coconut
- Coconut palm oil
- Free coconut oil
- Oils, copra
- Coconut oil [NF]
- Koline 76
- Coconut kernel extract
Αναγνωριστικά
- CAS: 8001-31-8
- INCI: COCOS NUCIFERA WATER
- EC: 232-282-8
Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL — προφίλ προμηθευτή