Myrtle Oil Tunisia Rect Org LMR
Myrtle Oil Tunisia Rect Org LMR (Myrtus communis, CAS 8008-46-6) ürününü doğrudan LMR NATURALS BY IFF (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ.
- Referans: Myrtle Oil, Rectified
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Aromatik
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Mevcut formlar (1)
- Myrtle Oil Tunisia Rectified LMR · Uçucu Yağ
Sertifikalar & Standartlar
- COSMOS
- COSMOS Natural
- COSMOS Organic
- EcoVadis
- EU Organic
- Fair For Life
- Fair Trade
- FSSC 22000
- GMP
- HACCP
- IFRA
- ISO 14001
- ISO 45001
- ISO 9001:2015
- Rainforest Alliance Certified
- REACH
- Sedex
- UN Global Compact
- USDA BioPreferred
Tedarik Eden
- LMR NATURALS BY IFF — Grasse, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Myrtus communis
- CAS Numarası: 8008-46-6
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Mediterranean
- Corsica
- Tunisia
- Morocco
- France
- Italy
- Spain
- Turkey
- Albania
- Yugoslavia
Alternatif İsimler
- Common Myrtle
- Myrtus communis leaf oil
- Myrtle oil
- Myrtle leaf oil
- Oil of myrtle
- Oils, myrtle
- Myrtus communis oil
- Essential oil from myrtle
- OIL OF MYRTLE [MI]
- MYRTLE LEAF VOLATILE OIL
- MYRTUS COMMUNIS OIL [WHO-DD]
Tanımlayıcılar
- CAS: 8008-46-6
- INCI: MYRTUS COMMUNIS OIL
- EC: 282-012-8
- IFRA İlgili