MYRTLE OIL (Conventional)
Αγοράστε MYRTLE OIL (Conventional) (Myrtus communis, CAS 8008-46-6) απευθείας από την Carthago Essences, Τυνησία. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: Ecocert.
- Αναφορά: Myrtle Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Αρωματικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από Carthago Essences
- Χώρα Προέλευσης: Τυνησία
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- Ecocert
- Fair For Life
- USDA Organic
Προμηθεύεται από
- Carthago Essences — Sousse, Τυνησία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Myrtus communis
- Αριθμός CAS: 8008-46-6 (Γνωστό και ως: 84082-67-7)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- Tunisia
- Corsica
- Italy
- Spain
- Morocco
- Turkey
- Albania
- Algeria
- France
- Mediterranean
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Myrtle Oil Tunisia Rectified LMR
- Common Myrtle
- True Myrtle
- Corsican Pepper Oil
- Myrtle oil
- Myrtle leaf oil
- Oil of myrtle
- Oils, myrtle
- Myrtus communis oil
- Essential oil from myrtle
- OIL OF MYRTLE [MI]
- MYRTLE LEAF VOLATILE OIL
- MYRTUS COMMUNIS LEAF OIL
- MYRTUS COMMUNIS OIL [WHO-DD]
Αναγνωριστικά
- CAS: 8008-46-6, 84082-67-7
- INCI: MYRTUS COMMUNIS OIL
- EC: 282-012-8
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Ινδία
- Bontoux — Γαλλία
- Cedarome — Καναδάς
- Les Arômes du Maroc — Μαρόκο
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 8
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
Carthago Essences — προφίλ προμηθευτή